SHOARMA LUCA PIZZA

SHOARMA LUCA PIZZA Pizzeria Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 585 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Luca Pizza. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 22:14 Zelfs vroeger bezorgd dan de bezorgtijd aangaf. Zoals altijd weer lekker gegeten!
23 apr 2022 om 22:03 Zoals altijd weer top!!!
19 mrt 2022 om 20:00 Lang wachten. Bijna 2 uur
28 jan 2022 om 21:47 Prima restaurant luca,maar thuisbezorgd zat er helemaal naast toen de pizza opgegeten was zou volgens thuisbezorgd de pizza na 30 min. Arriveren klopt dus niets van de aangegeven tijd en dat is erg lastig als je helemaal achterop de Kamping woont
23 jan 2022 om 19:12 We bestellen bijna elke week. Het eten is super en altijd warm! Bezorgen duurt echter heel lang. Soms 3 uur wachten, en vaak 2 uur. Dat is echt jammer.
16 jan 2022 om 20:30 Lekker eten, maar meer dan 2 uur bezorgtijd. Beetje belachelijk.. 3 kwartier langer dan vooraf aangegeven.
16 jan 2022 om 19:45 Eten besteld om 16:54. Zou 18:25 bezorgd worden.. Aangekomen om 19:30. Eten was wel lekker alleen jammer van de bezorgtijd
16 jan 2022 om 19:39 Bestelling gezet om 17:30 werd meteen veranderd naar 18:00, dat was niet zo'n ramp. Wel dat ik pas om 19:10 mijn eten heb gekregen
15 jan 2022 om 21:14 Zou om 19.18 bezorgd worden, inmiddrls 20.00 nog niks. Om 17.48 al besteld!!! Was heeeel druk
15 jan 2022 om 21:07 2 uur na ik besteld had kregen we het eten snap dat niet waarom het zolang moet duren meer personeel inzetten en meer bezorgers dan blijf je klanten houden zo gaan ze naar een ander
3 jan 2022 om 8:54 Bezorgtijd meer dan 2 uur! als je hierover belt is het sorry sorry zijn ermee bezig! 3 kwartier erna was het er eindelijk schandalig! als het er dan eenmaal is, is het eten afgeraffeld en niet warm meer.
13 dec 2021 om 5:33 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Er heeft ruim anderhalf uur gestaan dat hij er zo is. Heb gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Hij was er mee bezig en zou eraan komen, toen waren we weer 3 kwartier verder. Pizza was heel vet, weggegoo